Velg en fjærmadrass til sengen din

En fjærmadrass kjennetegnes ved sin fleksibilitet, som gjør at du kan bruke den i flere sammenhenger og sengekonfigurasjoner. Den er, i motsetning til rammemadrasser, ikke en madrass som har en tilhørende treramme hvor ben kan monteres. Fjærmadrassen må derfor legges oppå en lamellbunn for å gi riktig støtte. Den er den perfekte løsningen, da denne typen madrass fungerer som et perfekt supplement til for eksempel en rammemadrass. Kombinasjonen av disse to madrassene gir suveren liggekomfort. Støtten i en fjærmadrass gir deg en sunn liggestilling, mens rammemadrassen danner en behagelig plattform. Denne doble fjæringen bidrar til å sikre en avslappet og dyp søvn om natten. Fjærmadrasser har utrolig god luftsirkulasjon, noe som også gir mange fordeler. Dette øker bl.a. den daglige komforten, fordi du vil oppleve at sengen puster bedre, og dermed får et mer behagelig, tørt og friskt sovemiljø. Den bedre ventilasjonen forlenger også sengens levetid, fordi den holder seg friskere lenger. Ved å legge til en overmadrass på fjærmadrassen din oppnår du ekstra komfort og lengre levetid.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så finner du her den perfekte fjærmadrass

Det er derfor viktig at du sover godt

Vi sover ca. en tredjedel av våre liv, og mangel på søvn forringer livskvaliteten vår betydelig. Søvn er noe av det viktigste for å fungere optimalt, og noen mener at det nesten er viktigere enn mat og drikke. En god natts søvn er helt avgjørende for kroppen og helsen din. Sover du dårlig over en lengre periode, vil du raskt oppleve at du er sliten om dagen. Mangel på søvn kan også ha svært negative konsekvenser for helsen din, da det kan bidra til utvikling av sykdommer som diabetes type 2 og depresjon. I tillegg kan det øke risikoen for å bli overvektig. Søvn lar hjernen og kroppen stresse ned slik at kroppen kan restituere seg bedre. På denne måten kan du unngå de negative konsekvensene du kan få av for lite og dårlig søvn.

Finn den perfekte fjærmadrassen

Madrassen utgjør hele forskjellen, og en god natts søvn starter med en madrass som gir deg riktig støtte og komfort. En fjærmadrass med pocketfjærer gir fantastisk støtte som utvilsomt vil gi deg en bemerkelsesverdig bedre søvn. Her er vekten din med på å bestemme hvor faste fjærene skal være. Veier du for eksempel mindre enn 75 kilo, anbefales en middels fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo vil en fast fasthet passe deg, og veier du over 95 kilo anbefales en ekstra fast fjærmadrass. Disse sørger for at kroppsvekten din er jevnt fordelt over hele madrassen, og gir den beste sovestillingen. I tillegg unngår du også at enkelte utsatte områder på kroppen, som nakke og skuldre, utsettes for langvarig press og irritasjon, som kan oppstå ved bruk av en dårlig fjærmadrass. Du vil definitivt kunne kjenne forskjellen ved å sove i en ny fjærmadrass. Uansett hvilken madrass du velger, får du en madrass av høy kvalitet som ikke bare sikrer utmerket komfort, men også et sunt sovemiljø.